Privacybeleid

Wij vinden jouw privacy belangrijk!

Per 25 mei 2018 geldt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Hiertoe hebben wij ons privacy statement aangescherpt en een beleid opgesteld hoe wij jouw persoonsgegevens, bij het aangaan van een zakelijke relatie of contact, verwerken en hoe deze worden beschermd. Op deze pagina lichten we dit nader toe.

Wie is de beheerder van jouw persoonsgegevens?
SummerLabb is een productie van Double 2 Mediaproducties (uitbesteed vanuit Stichting SummerLabb). Het bedrijf Double 2 Mediaproducties is de beheerder van de persoonsgegevens die je ons verstrekt en is verantwoordelijk voor jouw persoonsgegevens aangaande het toepasselijke recht inzake gegevensbescherming.

Adres:
Double 2 Mediaproducties
Zonneplein 30a
1033 EK AMSTERDAM

Waar slaan we jouw gegevens op?
Double 2 Mediaproducties verwerkt persoonsgegevens van jou wanneer je contact met ons opneemt en/ of een zakelijke relatie aangaat. Jouw gegevens worden dan opgeslagen binnen de beveiligde serveromgeving van Double 2 Mediaproducties. Deze gegevens zijn enkel toegankelijk voor medewerkers van Double 2 Mediaproducties met een beveiligd account. We zullen de gegevens nooit doorsturen, verkopen of ruilen aan/met derden buiten Double 2 Mediaproducties voor andere doeleinden.

Live events
Tijdens live-events worden overwegend opnames (audio en video) gemaakt. Dit kan in de vorm van een aftermovie of een dergelijke filmproductie. Ook is er doorgaans een door ons ingehuurde fotograaf aanwezig. Het is mogelijk dat publiek zichtbaar in beeld komt. We gebruiken dit materiaal voor ons YouTube kanaal en onze social media accounts..

Cookies
Aan de achterkant van de website draait een zogenaamde counter plug-in. Hiermee kunnen we de bezoekersaantallen monitoren om de website te optimaliseren voor de gebruiker. Dit gebeurt middels een cookie. Deze gegevens bevatten alleen een (uniek) nummer, ze bevatten geen persoonsgegevens. Indien je dit niet wenst, kun je via de instellingen van je browser (Internet Explorer, Firefox, Google Chrome oid) het gebruik van cookies uitschakelen. Dit heeft geen gevolgen voor het gebruik van onze website.

Wat zijn jouw rechten?
1.  Je hebt het recht om op elk moment informatie op te vragen over de persoonsgegevens die we over jou bewaren;

  1. Je hebt het recht om ons te verzoeken een correctie van jouw persoonsgegevens aan te brengen wanneer deze incorrect zijn.

Klachten
Mocht je een klacht hebben over hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan, dan kun je dat melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
SummerLabb is een productie van:

Double 2 Mediaproducties 
Zonneplein 30a
1033 EK AMSTERDAM
Telefoon: 020-7630120
E-mail:     info@d2bv.nl