Wereldhavendagen 2019 – Even voorstellen: EBN

Ook dit jaar staan we weer op de Wereldhavendagen in Rotterdam! Samen met onze partners brengt SummerLabb duurzaamheid, innovatie en wetenschap op een verrassende manier naar het publiek, dit jaar vanaf de Kop van Zuid! Welke onderwerpen kun je verwachten? Mobiliteit, duurzaam bouwen met schimmels, de Nederlandse ondergrond en alles over de Noordzee!

Mogen we jullie voorstellen aan EBN!

EBN is een bedrijf in de energiesector, dat 55 jaar geleden is opgericht om het belang van de overheid te vertegenwoordigen bij de winning van olie en gas. Vandaag de dag zet EBN zich in voor een duurzame energievoorziening, en levert een bijdrage aan de maatschappelijke ambities ten aanzien van het klimaat. Wij zien het als onze taak om de energietransitie in Nederland te helpen versnellen en richten ons daarom steeds meer op duurzame energieoplossingen zoals aardwarmte, CO2-opslag, waterstof en groen gas. Daarbij staan veiligheid, duurzaamheid en innovatie voorop. EBN beschikt over unieke kennis. Wij hebben in de diepte kennis vergaard over de Nederlandse ondergrond en in de breedte van het energiesysteem. Daarmee zetten wij maatschappelijke ambities om in realiteit. Dat is wat wij doen en dat is onze drive: Energising the Transition.

Dit jaar is de SummerLabb quiz energized by EBN! Kom allemaal kijken in de SummerLabb quiztent en speel de moeilijkste quiz van Nederland!

Ben je in de buurt van Rotterdam? Kom dan langs op vrijdag 6, zaterdag 7 of zondag 8 september! SummerLabb is elke dag open van 10.00 uur tot 18:00 uur. Voor kinderen ligt er een speurtocht klaar. Locatie: De Monchyplein – naast het Nieuwe Luxor Theater.