Jan Douwe Kroeske over campagne “Burgemeester van jouwNoordzee”

Door: Jan Douwe, 11 juli 2018, Amsterdam. 

Dinsdag 10 juli mocht ik bij Radio 1 uitleggen waarom SummerLabb begonnen is met de campagne Burgemeester van Jouw Noordzee. Iedereen die ik hier tot nu toe over spreek, reageert heel positief op dit idee.

De meest gestelde vraag: waarom is niemand eerder met dit idee gekomen? Tja… Die burgemeester, hij of zij, die krijgt wel een flinke klus, want hij of zij moet zich verdiepen in de avontuurlijke kant van de Noordzee. De visserij, de toeristenindustrie, de scheepvaart, het transportvervoer, nieuwe voedingsmethodes, waterbeheer en de nieuwe energieopwekking.

In het interview met Jurgen van den Berg merkte ik hoe fijn het is om over dit spannende stukje Nederland te praten: ik heb al eerder geroepen dat ik hier een heel nieuw seizoen Jules Unlimited van kan maken, en dat meen ik.

Luister hier het interview van Jan Douwe op Radio 1:

https://www.nporadio1.nl/nos-radio-1-journaal/onderwerpen/462825-wie-wordt-burgemeester-van-de-noordzee