SummerLabb on tour in zomer 2018

De zomer komt er aan en dus zijn wij ook van de partij. SummerLabb zal in de komende maanden langs verschillende publieksevenementen en festivals reizen.

In juni strijkt SummerLabb neer op het Grootste Kennisfestival van Nederland in Deventer, het Parkpop-weekend in Den Haag en we sluiten de maand af bij Outdoor Gelderland op Papendal. Tijdens deze evenementen organiseert SummerLabb de EnergieQuiz, in samenwerking met onze energiepartners.

Burgemeester van Jouw Noordzee
Daarnaast gaat SummerLabb deze zomer op zoek naar een burgemeester voor de Noordzee. Met TNO is een programma ontwikkeld om het publiek een stem te geven rondom alle ontwikkelingen van de Noordzee, waarbij op festivals gezocht wordt naar toekomstige deelnemers. Naast deze kandidaten worden tevens alle gebruikers van de Noordzee (energie, voedsel, natuur, recreatie, scheepsvaart) gevraagd kandidaten voor de dragen. Eind augustus wordt door de beoordelingscommissie bekendgemaakt wie de ‘Burgemeester van Jouw Noordzee’ wordt.

Wereldhavendagen Rotterdam
Op 6 september komt alles samen op Wereldhavendagen Rotterdam, waar SummerLabb sinds 2014 aanwezig is. Op de vooravond van dit evenement wordt de ‘Burgemeester van Jouw Noordzee’ officieel gepresenteerd. SummerLabb legt tijdens Wereldhavendagen de Green Line to the Future uit, een vervolg op het succes van SAIL Den Helder 2017. In Rotterdam pakt SummerLabb het grootst aan: de Green Line start voor Luxor Theater en loopt, via de Antoine Platekade (Rijnhaven), tot aan Hotel New York. Energize, het thema van Wereldhavendagen dit jaar, sluit nauw aan bij het verhaal van SummerLabb en haar partners.

Overige evenementen
Naast deze evenementen in de zomer, is SummerLabb dit jaar ook uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de Traditionele Schepenbeurs in Den Helder, half november. En, er zitten nog meer evenementen in de pen. Houd voor meer evenementen en updates de website in de gaten, we delen het graag met je.