Wereldhavendagen 2019 – Even voorstellen: Time Shift Energy

Ook dit jaar staan we weer op de Wereldhavendagen in Rotterdam! Samen met onze partners brengt SummerLabb duurzaamheid, innovatie en wetenschap op een verrassende manier naar het publiek, dit jaar vanaf de Kop van Zuid! Welke onderwerpen kun je verwachten? Mobiliteit, duurzaam bouwen met schimmels, de Nederlandse ondergrond en alles over de Noordzee!

Mogen we jullie voorstellen aan Time Shift Energy!

Hergebruik van EV batterijen. Time Shift energy storage richt zich ook op de toepassing van 2nd use batterijen. Wij leveren 2nd use batterijen voor specifieke maatwerkopdrachten van 5 kWh tot 1,5 MWh.

Door gebruikte EV-batterijen geschikt te maken voor stationaire energieopslag, verlengen wij de levensduur van deze batterijen. Daarmee bieden wij een concrete circulaire en duurzame oplossing voor onze klanten en ontzorgen wij het milieu en autofabrikanten.

Duurzame energie, altijd en overal! Time Shift Energy levert dit jaar de energie voor SummerLabb.

Ben je in de buurt van Rotterdam? Kom dan langs op vrijdag 6, zaterdag 7 of zondag 8 september! SummerLabb is elke dag open van 10.00 uur tot 18:00 uur. Voor kinderen ligt er een speurtocht klaar. Locatie: De Monchyplein – naast het Nieuwe Luxor Theater.

Eén antwoord op “Wereldhavendagen 2019 – Even voorstellen: Time Shift Energy”

  1. Pingback: Time Shift Energy levert energie Wereldhavendagen - Kiemt

Reacties zijn gesloten.